Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
18 Червня 2021
Тетяна Кавуненко, керівниця пресслужби Інституту “Республіка” та ВІ “Активна Громада”

Джинса, темники, фейки, активізм, media ownership, таргетинг, алгоритми соцмереж, нові медіа… Про що для вас ці слова? Про роботу журналіста умовах розвитку цифрових технологій. Революції, громадянський активізм, боротьба з пропагандою, фальсифікаціями, маніпуляціями. А про що ці слова? Про роботу активіста та журналіста, який підіймає суспільно-важливі теми. Журналістика та активізм – це як одне ціле. Журналіст не може бути байдужим, він, за замовчуванням, активіст. А активізм без журналістики – не має потрібної сили, аби творити реальні зміни на рівні країни. Може бути дійсно крута ініціатива, але, якщо про неї ніхто не знає – її не існує для громадськості. Тож, протягом листопада-грудня 2020 року ВІ “Активна Громада” провела Школу громадянської журналістики, під час якої студенти вчилися поєднувати активізм і журналістику.

18 Червня 2021
Галушка Катерина, менеджерка з комунікацій

Демократичний устрій країни передбачає систему, за якої уряд контролюється народом, а всі люди є рівними з точки зору здійснення такого контролю. Проте на практиці – через нерівний доступ до фінансування поле для політичних гравців важко назвати рівнопраним.

29 Липня 2021

Шановний користувач/ко порталу, раді тебе вітати у нас на порталі. Наразі ми ще проводимо технічні роботи на сайті, щоб він був для тебе ще більш корисним та зручним. Просимо тебе надсилати нам рекомендації та правки, якщо такі знайдеш, на електронну адресу support@ag.com.ua Завчасно дякуємо за співпрацю! Повертайся до нас! Дружньо, твій портал Активної Громади

17 Серпня 2021
Тетяна Кавуненко

Цьогоріч нашій незалежній неньці Україні виповнюється 30 років! Приходьте на Всеукраїнську акцію від “Активної Громади”, приурочену до 30-ї річниці незалежності України.

24 Грудня 2021
Тетяна Кавуненко

Сьогодні ми ділимося з Інтернетом майже всіма аспектами нашого життя. Та чи можемо ми бути впевнені, що наші персональні дані в мережі Інтернет стовідсотково будуть захищенні?

Що ж робити, щоб не стати жертвою кібер-злочинців? Сподіваємось, вам стануть у пригоді наступні нескладні поради.

1 2 3 ... 363