Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
28 Лютого 2022
Тетяна Кавуненко

Триває 5-й день російського вторгнення на територію Україну. Майже всі міста України опинилися під обстрілами, люди у великих містах ночують у бомбосховищах, а на сході України - не виходять з підвалів по кілька днів. Розповідаємо про ситуацію в м. Волноваха Донецької області з перших вуст координаторки ВІ "Активна Громада". 

1 Березня 2022

Ми зібрали невелику методичку з усіма порадами, які не лише допоможуть вам вижити під час агресії орди, а ще й дати їй неймовірну відсіч!

Теги: війна
10 Березня 2022
Тетяна Кавуненко

Людмила Черненко, очільниця Всеукраїнської ініціативи Ecofriendly, психологиня, бізнес-тренерка розповідає, як говорити з дітьми про війну, як психологічно допомогти дитині й собі в критичних ситуаціях.

14 Березня 2022
Тетяна Кавуненко

Славко Полятинчук, координатор Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” у місті Кам'янець-Подільський, розповідає, яка ситуація у місті і як містяни допомагають вимушеним переселенцям та нашим військовим. 


14 Березня 2022
Тетяна Кавуненко

Slavko Polyatynchuk, Coordinator of Active Community All-Ukrainian Initiative Coordinator in Kamyanets-Podilskyi tells of the situation in the city and on how the locals assist IDPs and our militaries. 

1 2 3 ... 25