Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фильтр
Тип вопроса:
Можливо комусь здасться дивним це запитання, але щоразу, коли я викидаю сміття мене бентежить вигляд контейнерів на сміттєзбиральних майданчиках Івано-Франківська (зокрема в мікрорайоні "Пасічна"). Вони постійно брудні і заляпані ззовні. Мені здається, що ці контейнери мали б митися з використанням... К обсуждению
Екологічна громадська ініціатива Дро.ЕкоЛогічний працює не лише над розвитком соціальної сортувальної станції для ТПВ, а й долучається до глобальних екологічних акцій. Цього місяця, 18 вересня, вже втретє відбудеться Всесвітній день прибирання у Дрогобичі, в рамках якого прибиратимемо ще один... К обсуждению
"Публічні консультації дозволяють зацікавленим громадянам висловити свою думку, подискутувати з нами, дізнатися щось нове про процеси реформування. І це корисно як для управлінців, як для прийняття рішень, так і для громади, і для спільноти. Цей зворотній зв'язок, який виникає під час публічних... К обсуждению
У с.Здовбиця за останніми даними проживає 6067 людей .Раніше у селі працювало відділення ощадбанку, яке допомагало багатьом жителям вирішити банківські операції не виїжджаючи за межі населенного пункту .Нещодавно його закрили (.Люди обурені і хочуть хоча б банкомат на території села, щоб готівку... К обсуждению
У 2020 році річні звіти оприлюднили на сайті сільської ради лише 10 із 22 депутатів місцевої ради сьомого демократичного скликання. У рамках проведено моніторингу стану реалізації Карти Розвитку П’ядицької громади у лютому-липні 2021 року нами з’ясовано, що публічне звітування за 2020 рік... К обсуждению
1 ... 549 550 551 552 553 ... 583