Продовжуючі тему установки пакрлетів в Ужгороді хочу підняти більш широку тему - чи потрібен благоустрій міст взагалі?Чи це на часі під час війни? Чи варто проводити благоустрій у прифронтових територіях? Які суми допустимі для цього виду діяльності?
Можу від себе навести аргументи як "за" так і "проти" благоустрою
ЗА:
Місто повинно жити, розвиватись. Благоустрій - це можливість дати роботу місцевим, що дуже актуально в час, коли багато людей залишились без джерела доходу. Також благоустрій - можливість підтримати підприємства, які займаються вирощуванням квітів та дерев. До того ж дерева потрібно кронувати, прибирати сухі.
У прифронтових громадах зелене та квітуче місто - оазіс для відпочинку війскових, які вийшли на ротацію, місце, яке нагадує що життя триває. Є місця де можна відпочити з дружиною, яка приїхала побачитись з коханим.
Серед аргументів "проти" можу виділити - витрачання коштів, які можна виділити на посилення обороноздатності країни.
Можливо через ці "заєві" витрачання і виник проєкт, за яким планується забрати часту надходжень від ПДФО з громад.
А які ваші аргументи?
Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар