Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
26 Вересня 2023
Продовжуючі тему установки пакрлетів в Ужгороді хочу підняти більш широку тему - чи потрібен благоустрій міст взагалі?Чи це на часі під час війни? Чи варто проводити благоустрій у прифронтових територіях? Які суми допустимі для цього виду діяльності?Можу від себе навести аргументи як "за" так і... До обговорення
Чотири парклети, у рамках реалізації міжнародного проєкту #SUMCITYNET, завершують облаштовувати в Ужгороді. Вони уже функціонують на вулицях Швабській та Волошина, на Капітульній та біля Ужгородського замку завершують роботи. Поява парклетів очікувано збурила громадськість. Думки розділилися: хтось... До обговорення
26 Вересня 2023
Активістка, жмеринчанка Юлія Яблонська змогла підняти громадян, активізувати їх у виявленні своєї громадянської позиції та домогтися виконання заходів з благоустрою. Вона створила ініціативну групу для вирішення цієї проблеми стихійної торгівлі у місті Жмеринка, учасники ІГ створили на сайті... До обговорення
26 Вересня 2023
The five hundred and seventy-ninth day (579) of the large-scale armed aggression by the russian against our continues.  До обговорення
26 Вересня 2023
"Моя мрія пов’язана із дітками та створенням дитячої школи садівництва. Не буде перебільшенням сказати, що вирощування їжі та робота на землі є критично важливим вмінням для людей. Навіть, якщо ці знання не будуть використані дітьми у майбутньому (у чому я щиро сумніваюся), то принаймні підвищать... До обговорення
1 ... 145 146 147 148 149 ... 574