Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
Попри різні обставини ми маємо прагнути досягнути покращення свого психоемоційного стану. Тобто за допомогою різних практик зменшити рівень стресу, зміцнити психічне здоров'я та поліпшити самопочуття.  До обговорення
The four hundred and sixtieth day (460) of large-scale armed aggression by the russian against our state continues.  До обговорення
28 Травня 2023
Ви надіслали нам стільки надихаючих і крутих історій, що ми вирішили продовжити конкурс ще на 1 місяць!Ми впевнені, що таких крутих прикладів діяльності ІГ у ваших громадах ще дуже багато. Тож, нумо, ділитися цими позитивними прикладами з усіма! Ваші матеріали ми опублікуємо на порталі “Активної... До обговорення
28 Травня 2023
"Орієнтири: війна – не тема для хайпу, 3 хвилини сюжету не варті того, щоб я зробила когось більш травмованим. Ціную довіру військових. Дуже. Я до кінця життя буду вдячна за їхні подвиги. Без перебільшень, якби не вони, не було б ні мови, ні культури, ні України".Інтерв'ю Анастасією Сбродової -... До обговорення
Триває чотириста п'ятдесят дев'ята доба російського широкомасштабного вторгнення. До обговорення
1 ... 273 274 275 276 277 ... 584