Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
Триває чотириста вісімдесят восьма доба російського широкомасштабного вторгнення. До обговорення
26 Червня 2023
"Коли я приїхала в Дрогобич, я зіткнулася з тим, що я не знаю місто, куди я можу піти щось купити, не знала до якого лікаря звернутися і тому подібне. Це такі звичайні життєві моменти, з якими стикається кожна людина, яка опиняється в новому місті. Друге з чим я стикнулася, що є багато... До обговорення
26 Червня 2023
"Ця вистава була мені цікава, як з акторської, так і з власної точки зору. Неймовірна синергія емоцій тієї війни та війни сьогочасної проводять крізь усю виставу до цікавих думок. Люди втомлюються від війни, але саме за наше майбутнє ця війна і йде. Дитячий м’ячик літає по простору вистави від... До обговорення
Щоб стрес не переріс у вигорання, запрошуємо вас на тренінги по контролю емоцій, які можуть допомогти вам навчитися зменшити негативний вплив стресу на ваше життя. До обговорення
Триває чотириста вісімдесят дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. До обговорення
1 ... 276 277 278 279 280 ... 584