Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
22 Лютого 2023
"За станом здоров’я служити в армії я не можу. А у такий вирішальний час для країни кожен повинен робити для Перемоги по максимуму. Це мій головний посил. Посил для себе. І тому, коли є можливість зробити щось корисне для країни, для людей, я це просто роблю. Все для Перемоги!!!". До обговорення
22 Лютого 2023
"Волонтерство має велику рушійну силу. Ця сила дає мені заряд енергії. Саме волонтерство допомагає активній молоді гуртуватися та робити добрі та соціально потрібні справи".  До обговорення
22 Лютого 2023
"Я жила на Північній Салтівці (Харків), яка на цей час є найбільш пошкодженою, яка є районом, з якого пішло життя. Район, в якому проживало 400 000 людей, зараз - мертвий. Це район, який найближче розташований до кільцевої дороги й до Росії". До обговорення
The three hundred and sixty-third (363) day of heroic resistance of the Ukrainian people to the large-scale russian military invasion continues. До обговорення
Триває триста шістдесят третя доба російського широкомасштабного вторгнення. До обговорення
1 ... 355 356 357 358 359 ... 584