Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
11 Листопада 2022
Триває двісті шістдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. До обговорення
11 Листопада 2022
The two-hundred-sixty (260) day of the heroic resistance of the Ukrainian people to a russian military large-scale invasion continues До обговорення
10 Листопада 2022
Триває двісті шістдесята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. До обговорення
10 Листопада 2022
Я щодня чекаю розмови з рідними й друзями. Я усміхаюсь їм під час спілкування в месенджерах. Я - оптиміст для них. Добре, що ніхто не знає, що всередині мене. Відчуваю наче утримуюсь в “одиночці”, в якій сьогодні не б'ють, бо ти не попав на очі тюремникам. Щодня радієш маленьким успіхам: сьогодні... До обговорення
10 Листопада 2022
The two-hundred-ninth (258) day of the heroic resistance of the Ukrainian people to a russian military large-scale invasion continues. До обговорення
1 ... 409 410 411 412 413 ... 584