Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

Кропивницька Молодіжна рада презентувала адвокаційну кампанію “Лапа добра”

Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради провела презентаційну зустріч молодіжної адвокаційної кампанії “Лапа добра”.

У заході взяли участь представники зоозахисних організацій Кропивницького, зокрема ветеринарно-реабілітаційного центру громадської організації захисту тварин "БІМ", які розповіли про діяльність організації та співпрацю з КП “Універсал - 2005” за міською Програмою регулювання чисельності безпритульних тварин.

Представники Молодіжної ради озвучили звіт діяльності Програми за 2016-2020 роки, який отримали від Головного управління житлово-комунального господарства, після подання офіційного запиту.

Окрім цього, під час заходу були презентовані різні зоозахисні ініціативи, які втілювалися в Кропивницькому: Всеукраїнський марш за права тварин, благодійна виставка-аукціон на підтримку притулку “Щасливий пес”. Також досвідом регулювання кількості безпритульних тварин ділилися з Компанівської громади (ініціативна група “Вірний друг”) та Гуляйпільської громади (ініціативна група “Закон природи”) Запорізької області.

Молодіжна рада спільно з учасниками заходу обговорили зоозахисні проблеми, які існують в громаді, та шляхи їхнього вирішення, зокрема використання адвокації та втілення проєктів соціальної дії.

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар