Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

У Здовбицькій ТГ нещодавно для молоді представники молодіжної ради організували літню зону. Там проводилися різноманітні заходи, накшталт гри в мафію, бардівських вечорів, дебатних клубів, перегляди фільмів та багато іншого. Але зараз на дворі зима, і літня зона не актуальна. Чим ж тоді займатися молоді, поки холодно. Я поспілкувалася з представниками молодіжної ради щодо цього. На данний момент вони займаються плануванням того, що будуть робити вже з нового року, а саме проводити заходи для молоді у пластовій домівці. Це буде щось схоже до того, що проводилося влітку, багато ігор, тренінги, дебатні клуби, перегляди фільмів та багато чого нового, але проводитися буде це відповідно у приміщенні.

Також представники молодіжної ради розповіли, що не гаяли часу під час перерви, а займалися адвокацією молодіжної політики. Вони подали заявку на проект від "Мріємо та діємо" на створення молодіжного центру, також вони зняли один потужний відеоролик про молодіжний центр, який вийде зовсім скоро.

Якщо у вас є якісь ідеї, думки щодо того, як організувати дозвілля молоді, ми з радістю вислухаємо ваші пропозиції.

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар