Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

Заступник міського голови Покровської ТГ Олег Фролов 9-10 грудня у Львові взяв участь у резиденції ідей на тему «БІЗНЕС. ІНВЕСТИЦІЇ. МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ».

Львівською міською радою було відібрано 15 громад з метою поділитися успішним досвідом Львова у різних сферах життєдіяльності міста. Програма резиденції неймовірно насичена цікавими тематиками та заходами – це два дні воркшопів, тренінгів, виїздів на локації промислових зон та підрозділів ІТ кластерів.

Спікери на резиденції – представники управління економіки, відділу енергоменеджменту, центру підтримки підприємництва, відділу зовнішньої реклами, управління комунальної власності, бізнес-омбудсмен Львівської громади, відділу ділових індустрій, управління інвестицій та проектів, Західноукраїнського кластера індустрії моди та директор Комунальної установи «Інститут міста» Олександр Кобзарєв.

Представники громад, також побували на сесії Львівської міської ради, мали зустріч з міським головою Львова Андрієм Садовим. Також учасники заходу відвідали промислові зони Львівської громади, в тому числі індустріальний парк.

Олег Фролов зазначив, що у Львові дійсно є чого повчитися, успішні практики будемо впроваджувати на території Покровської громади.

Захід відбувався на високопрофесійному рівні завдяки його організаторам: департаменту економічного розвитку Львівської міської ради, Інституту міста та Інституту просвіти у Львові, Палати місцевих влад, Конгресу місцевих та регіональних влад. Фінансування резиденції здійснювалося фондом Ганса Зайделя.

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар