Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
23 Березня 2023
Триває триста дев'яносто третя доба російського широкомасштабного вторгнення. До обговорення
23 Березня 2023
"Від дядька перших півтора місяця не було зовсім ніяких новин. Я навіть не знала, чи він живий, бо після того, як ми виїхали, через декілька днів, зі слів моєї подруги, до нас додому прийшли. Навіть не прийшли, а вибили ворота російські солдати. Вони перевернули весь будинок, зазираючи у кожну... До обговорення
23 Березня 2023
"У Кам’янці-Подільському зрозуміла, що потрібно чимось зайнятися. Роботу знайти не вдалося. Ще будучи у Дніпрі - займалася невеликим волонтерством. Ми там плели браслетки, амулетики для наших військових. У групі ВПО побачила, що потрібні люди, щоб плести сітки. І тому я сюди прийшла. І мені тут... До обговорення
23 Березня 2023
"Наші мужні захисники роблять усе для нашої ПЕРЕМОГИ, а душа України – це її пісня, її мова… Ми зрозуміли, що потрібно діяти, потрібно співати. Співати для тих, хто нас обороняє і тих, хто допомагає. Тільки завдяки спільній і системній роботі ми досягнемо успіху. Кожен з нас має розуміти, що у... До обговорення
23 Березня 2023
The three hundred and ninety-second (392) day of heroic resistance of the Ukrainian people to the large-scale russian military invasion continues. До обговорення
1 ... 336 337 338 339 340 ... 584