Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
24 Березня 2023
Триває триста дев'яносто четверта доба російського широкомасштабного вторгнення. До обговорення
23 Березня 2023
The three hundred and ninety-third (393) day of heroic resistance of the Ukrainian people to the large-scale russian military invasion continues. До обговорення
23 Березня 2023
Триває триста дев'яносто третя доба російського широкомасштабного вторгнення. До обговорення
23 Березня 2023
"Від дядька перших півтора місяця не було зовсім ніяких новин. Я навіть не знала, чи він живий, бо після того, як ми виїхали, через декілька днів, зі слів моєї подруги, до нас додому прийшли. Навіть не прийшли, а вибили ворота російські солдати. Вони перевернули весь будинок, зазираючи у кожну... До обговорення
23 Березня 2023
"У Кам’янці-Подільському зрозуміла, що потрібно чимось зайнятися. Роботу знайти не вдалося. Ще будучи у Дніпрі - займалася невеликим волонтерством. Ми там плели браслетки, амулетики для наших військових. У групі ВПО побачила, що потрібні люди, щоб плести сітки. І тому я сюди прийшла. І мені тут... До обговорення
1 ... 338 339 340 341 342 ... 586