Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

У Ветерана Хата відбувся каскадний тренінг "Перша психологічна допомога"

Психологом проєкту "Ветерана Хата" Марією Вовк, проведено навчальний каскадний тренінг "Перша психологічна допомога" для ініціативної групи, волонтерів інтеграції, членів родин ветеранів та людям з інвалідністю.

Тренінг організували, щоб навчити людей надавати першу психологічну допомогу (ППД), під час ДТП, землетрусу чи воєнних дій, тощо.

Учасники тренінгу вивчили за яких умов, хто і коли може надавати першу психологічну підтримку, які навички має мати людина.

Під час тренінгу провели практичні вправи з надання першої психологічної допомоги, під час яких учасники змогли застосувати здобуті знання та задавали уточнюючі запитання.

Проєкт "Ветерана Хата" реалізується ініціативною групою та громадською організацією "Волонтери Закарпаття" в рамках всеукраїнського проєкту, спрямованого зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної реінтеграції ветеранів, що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Поширте, будь ласка, серед громад!

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар