Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

Незламні і віддані працівники Жмеринського вищого професійного училища з перших днів війни плетуть маскувальні сітки та маруші для захисту наших військових на лінії фронту. За їхніми плечима сотні маскувальних сіток (5000 м.кв. маскувальних сіток), 316 маруш (маскувальних костюмів), 460 в’язаних килимів, 489 пар вязаних носків, 387 подушок, 242 бафів для захисту обличчя і шиї, 183 браслетів з паракорду, а також десятки грамот і подяк від військових частин з різних куточків України.

«До нас звертаються хлопці, і ми всі разом працюємо, щоб виконати їхнє замовлення. Це зовсім різні бригади з різних областей. І ми щасливі, що наш логотип «Маскувальні феї» Жмеринського ВПУ впізнають у різних військових частинах нашої держави. Працюємо злагоджено, командно, підбадьорюємо один одного. Нашим працівникам допомагають навіть їхні рідні. Тому часто не тільки в коридорах училища, а й у кожного в домівці можна зустріти довжелезні частини від маруш або сіток», - розповідає волонтер Тетяна Волкова. Кошти на придбання матеріалів збирають з власних зарплат, а нещодавно ми публікували збір на сторінках газети. Жінки закупили необхідну кількість потрібної тканини і продовжують наближати нашу перемогу.У такий спосіб приєдналося з допомогою відділення денного перебування Жмеринського Центру надання соціальних послуг. Жінки і чоловіки, підопічні комунального закладу, разом із завідуючою відділення Людмилою Лавренчук допомагають «Маскувальним феям» плести сітки для наших захисників і передають волонтерами на передову.

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар