Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
В процесі
Прогрес: /0 кроків
12 Грудня 2021

Регіональна координаторка Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Чернівцях Інна Пашанюк взяла участь в підготовці та проведенні онлайн-зустрічі представників влади із внутрішньо переміщеними особами зі столиці Буковини та області, яка відбулась 09 грудня на базі партнерської організації - «Ресурсного центру Кольпінга».

Основна мета заходу – створення майданчику для налагодження діалогу стосовно проблем даної цільової групи та пошук шляхів їх вирішення. Запрошені гості:

- Добржанський Сергій Олександрович – секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради;

- Троцюк Людмила Тарасівна - начальниця відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області;

- Савіцька Юлія Володимирівна – головна юристка відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги місцевого центру БВПД.

Під час зум-конференції обговорені питання: особливостей отримання тимчасового й постійного житла, оформлення пенсій, безкоштовних юридичних консультацій і т. д.

Усього подія привернула увагу 14 учасників. Зауважимо, що створення таких платформ – хороший приклад обміну досвідом та посилення взаємодії «влада-громада».

А яка ситуація із даним напрямком у Вашому населеному пункті?

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар