Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
13 Грудня 2021

У відповідності до «Правил паркування транспортних засобів на території Чернівецької міської територіальної громади» з 09 грудня 2021 року у столиці Буковини запрацювали платні паркувальні майданчики – всього 26, де встановлено паркомати.

Нагляд за дотриманням правил користування покладено на управління порядку та контролю за благоустроєм Чернівецької міської ради. У разі виявлення порушень інспекторами з паркування, відбуватиметься їх фотофіксація із застосуванням штрафних санкцій.

Відповідно до статті 152-1 КУпАП: «Порушення правил паркування транспортних засобів, в тому числі неоплата вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, тягне за собою накладення штрафу в двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення».

Тому радимо:

1) залишати своє авто тільки на відведених для цього місцях;

2) не порушувати та не витрачати кошти з сімейного бюджету на штрафи.

А яка ситуація із паркувальними майданчиками у Вашій громаді?

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар