Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

Ветерани війни з Ужгорода беруть участь у проєкті соціальної адаптації та психологічної реабілітації "Ветерана Хата" походи в гори.

Цей проєкт започаткували "Волонтери Закарпаття" та ініціативна група, в яку входять: представники 128-ї гірсько штурмової бригади, департамент соціального захисту населення, ветерани, внутрішньо переміщені особи та особи з інвалідністю.  

Тут переконані, що терапія горами – дієвий спосіб реабілітації та соціальної адаптації ветеранів за допомогою принципу згуртування для подолання перешкод, перебування із однодумцями у неординарному та незвичному середовищі, роботою із психологом під час підйому у гори та відпочинок.

Усіх захисників України безкоштовно забезпечують: палатками, спальниками, каріматами, трекінговими палками, казанками, мангалом, раціями, інтегрированною системою M-Tac (для приготування їжі на природі) та набором туристичного посуду.

Проєкт «Ветерана Хата » реалізує громадська організація "Волонтери Закарпаття" завдяки підтримці в рамках конкурсу грантів за проєктом «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів війни на сході України та членів їхніх сімей» за сприянням Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

У проєкті мають змогу взяти участь ветерани із м.Ужгород

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар