Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Переглядаючи платформу Активної Громади я натрапила на замітку "Як жмеринська бібліотека об'єднує активних містян" в розділі "Історія успіху", яка зацікавила мене, адже пов'язана з моєю діяльністю і схожістю ситуації.

Працюю у бібліотеці-філії номер 3 Дрогобицької ЦБС, яка раніше була Дрогобицькою центральною районною бібліотекою та знаходилась на балансі районної ради, а зараз перейшла на баланс Дрогобицької ТГ. 

Об'єднання ТГ створило такі умови, в яких постійно потрібно розвивати бібліотеку і виходити на новий рівень результатів роботи.

Працівники нашої бібліотеки не впали духом і почали впроваджувати нові методи залучення і зацікавлення користувачів у бібліотеку.

На даний час важливим є не тільки наявність книг, читального залу, а й наявність доступу до інтернету, технічного забезпечення, а також цікавих творчих та креативних заходів, які будуть відповідати потребам користувачів, будуть створювати відкритий простір дружній до всіх охочих.

Ми розуміємо це і пробуємо організовувати заходи, які будуть цікавими для людей різного віку та різних сфер діяльності.

З часу об'єднання ТГ(2020 року) наші працівники організували низку подій, виставок, презентацій у новому форматі,до прикладу: літературний квартирник "Поезія і вино", фотосушка "Дрогобич і дрогобичани", книжкова інсталяція "Зима зігрійся книгою", перформенс-привітання до Дня міста Дрогобича, онлайн літературний челендж до тридцятиріччя Незалежності України та багато інших.

Чи подобається вам робота бібліотек у ваших містах?

Які нові методи роботи вони використовують, щоб зацікавити вас?

Щоб ви хотіли бачити чи змінити у бібліотеках?

А оскільки ми ще працюємо над новими методами роботи то хотіли б спитати, що спонукало б вас прийти у бібліотеку?

Нище додаю фото деяких наших заходів.


Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар