Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

Я хочу розповісти історію, котра надихнула багатьох людей на багато інших історій ;) Історію просто небайдужої людини, завдяки якій і інші побачили, що можна міняти світ самотужки.

Хотів - найбільше село невеликої Феодосіївської ОТГ в передмісті Києва. Та найбільше - не значить найдоглянутіше: автобусна зупинка в самісінькому центрі села, через перехрестя від сільради, стояла облуплена й обклеєна шарами оголошень, та й навколо неї було все незручно, не до ладу.

І от одного разу одна жінка вирішила не терпіти - а змінити. Наталя написала пост у місцевій групі на Фейсбук, і отримала підтримку! Десятки людей долучилися до роботи - і зупинку не лише відремонтували, а й розмалювали!

Вона була настільки гарною, що інші члени ініціативної групи захотіли таку й собі - і відремонтували та розмалювали ще одну!

Здавалося б, дві зупинки - це так мало. Та найцінніше в цій історії те, що неодноразово я чула, як люди казали: "мене надихнула щось міняти ота історія з зупинкою!" - і вони пропонують щось своє, щось краще, нові зміни. Бо дуже важливо - бачити приклад, бачити, що не все одно - не лише тобі.

А Наталя у жовтні була обрана депутаткою Феодосіївської сільської ради ;) Зараз їй складно, бо більшість депутатів нашої ради... еее... скажімо так, давно депутати, і хочуть усе робити по-старому... Але ми усі підтримуємо її, і я знаю, що активна громада - переможе!

І наприкінець - надихаюче відео ;) Надихаймо і надихаймося! https://www.facebook.com/watch/?v=490838915660322

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар