Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

У Слов’янську пройшли слухання щодо двох головних фінансових документів міста – бюджету та плану соціально-економічного розвитку. Оскільки в місті діє військово-цивільна адміністрація, розгляд цих документів відбувся досить швидко, адже не потрібно проводити обговорення з депутатським складом, а затвердити їх має лише керівник міської ВЦА.

Наступного року на розвиток Слов’янська планують витратити більше 2,2 мільярдів гривень. Більшість коштів місто має отримати з державного бюджету.

Місцевий бюджет наступного року складе близько 970 мільйонів гривень. Як і раніше, наповнюватись він буде здебільшого за рахунок податку з доходів фізичних осіб.

Цього року вперше місто отримає дотацію на оплату комунальних послуг для соціальних установ.

Загалом місту вистачить власних коштів на оплату соціально захищених статей. А от на реалізацію деяких місцевих програм гроші будуть витрачати за рахунок економії. Зокрема мова йде про фінансову підтримку КП «Словміськводоканал» - це 15 мільйонів гривень, поточний ремонт доріг та тротуарів – 11 мільйонів.

Бюджет і програма розвитку Слов’янська будуть змінюватись протягом наступного року. Очікується, що коригування почнуться за результатами першого кварталу, коли можна буде говорити про економію коштів.

детальніше в відео

https://youtu.be/OdB_i1inSpI

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар