Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
17 Грудня 2021
Діана Делюрман

У грудні Міністерство охорони здоров’я за сприяння Національного Демократичного Інституту, Коаліції Реанімаційний Пакет Реформ та Інституту «Республіка» провело серію публічних консультацій.

15 Грудня 2021
Діана Делюрман

Протягом листопада-грудня відбулась серія публічних консультацій щодо змін до Конституції. На зустрічах обговорювали проблеми конституційного регулювання парламенту і виконавчої влади, статусу Президента, діяльності Конституційного суду та інші нагальні питання.

21 Вересня 2021
Галушка Катерина, менеджерка з комунікацій

"Публічні консультації та зворотній зв'язок з громадянами надихає. Адже це дозволяє побачити що варто змінити, що покращити. Набагато краще мати контакт з людьми задля яких працюєш", - Денис Денисенко, виконавчий директор Коаліції "Реанімаційний пакет реформ".

16 Вересня 2021
Галушка Катерина, менеджерка з комунікацій

ВІ "Активна Громада" продовжує рубрику «Експертне інтерв`ю»!

13 Вересня 2021
Галушка Катерина, менеджерка з комунікацій

"Наші враження від публічних консультацій - це приємне здивування. Коли ми з міністерства приїжджаємо у невеликі міста та намагаємося зібрати навколо себе якомога більше людей з регіонів - між нами відчувається дистанція. Але потім, поки ми говоримо 2-3 години, коли ви щось пропонуєте, з'ясовуєте якісь питання - люди починають ставитися до тебе зовсім інакше. Адже вони бачать: все що ти намагаєшся зробити - ти стараєшся робити в їх інтересах. відповідно й результат такої зустрічі буде кращим та ефективнішим для реформи", - Тетяна Потупалова, державний експерт Директорату високотехнологічної медичної допомоги та інновацій.

1 2 3