Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
12 Липня 2022
Тетяна Кавуненко

Ведуча: Анастасія Паньковецька, професійна коуч, PCC ICF, бізнес-тренерка МКГ “Живе Діло”, співведуча курсу навчання коучингу в Міжнародній Інтегральній Коучинг Школі, майстриня Еннеаграмми.

261

Цінності – це найглибші бажання нашого серця. Вони допомагають нам усвідомити, як ми хочемо прожити своє життя, що є важливим для нас, якими людьми хочемо бути або які стосунки плекати. Коли цілі налаштовують нас на режим «досягати» або «мати», то цінності повертають нас до режиму «бути». Вони також допомагають нам краще відчувати цілі й відповідати на питання, чи ця ціль є автентичною для нас, чи вона зможе наблизити нас до змістовного і плідного життя. Та, часом, коли ми стикаємося зі складними життєвими обставинами, ми відчуваємо, як в нашому житті проявляється знецінення. Чому так стається та як виміряти цінність себе та своїх дій і працювати зі знеціненням – поговоримо на практикумі: «Знецінення себе та своїх дій. Де знайти сили, щоб жити та рухатись далі?».


Ведуча:

Анастасія Паньковецька, професійна коуч, PCC ICF, бізнес-тренерка МКГ “Живе Діло”, співведуча курсу навчання коучингу в Міжнародній Інтегральній Коучинг Школі, майстриня Еннеаграмми.


В програмі:

• як виміряти цінність себе та своїх дій;

• в чому моя сила та моя унікальність саме зараз;

• із чого складається особиста реалізація та що на неї впливає;

• що робити, коли знецінюються власні дії та вчинки.


Учасники майстер-класу:

• відчують, як в їхньому житті проявляється знецінення;

• усвідомлять, що можуть та хочуть з ним зробити;

• проаналізують свої дії та думки, що ведуть до знецінення;

• зрозуміють, в чому можуть проявити особисту силу зараз.


Практикум міксує лекторний та практичний формати, щоб учасники змогли вийти з певними усвідомленнями та практичною інформацією для подальшого втілення в життя.


Дата: 20 липня 2022 року

Час: 16:00-18:00

Місце: онлайн-платформа ZOOM

Зареєструватися можна за посиланням

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА.


З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном:

+380961724018,

Інна Душка, організаторка заходів Інституту “Республіка”

Слава Україні! Разом - ми сильні!


Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.


Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар