Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

Сьогодні на суботник зібралися активні жителі будинку: Жанна та Анатолій Козаченки, Олег, Денис, Альона, Ірина з Ілюшкою, Анатолій та Василь Килимчук – управляючий будинком зі стажем у понад 25 років.

«Такий із тисячі один!», – кажуть про Василя Афанасійовича жінки, які сидять поруч на лавочці і милуються пишними півоніями та півниками.

Галина, Ольга, Ніна Франішина та Ніна Килимчук кажуть, що в їхньому будинку кожен мешканець дисциплінований і відповідальний. Вони не платять кошти за обслуговування будинку до ЖЕКу, натомість самі вирішують, куди і як спрямовувати свої заощадження.

«У нас працює система накопичення. Немає визначеної квартплати, але є наша каса на ті потреби, що нам треба зробити. Якщо виникає якась ситуація, то викликаємо майстрів, і оплачуємо їхню послугу. У нас немає байдужих. Тут живуть тільки ті, хто любить порядок і підтримує красу поруч із будинком», – говорить Василь Килимчук.

Чоловік 30 років свого життя працював машиністом в Локомотивному депо Жмеринка, а нині активний учасник Жмеринського міського духового оркестру. Саме у своєму дворі рік тому Василь Афанасійович ініціював виступ оркестру на підтримку ЗСУ. Спільно з управлінням культури і туризму вдалося підтримати військових та подарувати неймовірні емоції від виконання живої музики.

У свої 80 років чоловік користується авторитетом у сусідів, які вже більше 25-ти років довіряють йому посаду управляючого будинком.

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар