Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше

11 листопада у "ВЕТЕРАНА ХАТА" відбулася презентація книги "ПозитиVV", збірка оповідань від кінця 80-х років минулого століття по сьогодення. Левова частка оповідань з сучасної російсько-української війни. Оповідання дають змогу з'ясувати яким був стан української армії до війни, який є наразі, з'ясувати як і чому місцеві так ставляться до українських військових.

Автор книги Вячеслав Раєвський, з міста Біла Церква. Він прослужив тридцять років в збройних силах та є учасником російсько-української війни. Після навчання у Ленінградському військовому училищі зв'язку службу проходив на командних ( командир взводу, роти, офіцер штабу бригади), викладацьких та штабних посадах Збройних Сил України. 

По завершенню презентації В'ячеслав Раєвський подарував книгу "Ветерана Хата". 

Проєкт «Ветерана Хата » реалізується ініціативною групою та громадською організацією "Волонтери Закарпаття" в рамках всеукраїнського проєкту, спрямованого зміцнення стійкості громад шляхом соціально-економічної підтримки ветеранів, що фінансується Європейським Союзом та впроваджується Міжнародною організацією з міграції.

Поширте, будь ласка, серед громад!

Коментарі

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишити коментар