Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
Триває чотириста дванадцята доба російського широкомасштабного вторгнення. До обговорення
Текст запитання: "Вирішили ми своїм будинком, відремонтувати дворовий проїзд (там ями по коліна, вибоїни і тд) організовуємо збір коштів, порахували вартість робіт, найняли організацію і тд. і сьогодні мені говорять, що я не маю права цього робити, бо мене ще й поліція оштрафує і тд, чи це дійсно... До обговорення
Як отримати саджанці дерев для прибудинкової території: - Для отримання саджанців напишіть письмове звернення до Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Полтавської міської ради. Обов'язково зазначте, які саджанці потрібні і яка кількість; - Управління розписує доручення... До обговорення
Більшість богуславців та гостей міста куштували смачні солодощі у затишній «Кав'ярні». Готує їх молода жінка, яка разом з родиною з початком повномасштабної війни приїхала у Богуслав із Запорізької області (смт Чернігівка) і розпочала власну кондитерську справу. І це попри те, що раніше працювала в... До обговорення
Ментальне здоров’я – це стан благополуччя, при якому людина може реалізовувати власний потенціал, долати стреси, плідно працювати та робити внесок у життя своєї спільноти. Ментальне здоров’я є невіддільною частиною щасливого життя. До обговорення
1 ... 247 248 249 250 251 ... 574