Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
Фільтр
Тип питання:
Представники громадських організацій міста Мирнограду зустрілися з делегацією від німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) в рамках Програми трансформації вугільних регіонів України. Обговорили стратегічне бачення розвитку громади, впроваджувані... До обговорення
Майже три місяці на одній із головних магістралей Покровська – вулиці Захисників України, триває капітальний ремонт. За цей час шляховики практично повністю замінили асфальтове покриття. Роботи триватимуть ще два тижні. Дорожники завершать укладання бордюрів та зливової каналізації, після чого... До обговорення
В Дрогобичі немає створеної системи, що забезпечила б екологічно свідоме поводження з відходами і є велике сміттєзвалище, біля якого я живу. Тож, ідея створення станції в мене з'явилася швидко. Я подумав «Якщо не я, то хто зробить щось, аби стало краще?», і з цього почалося розуміння бачення... До обговорення
21 грудня 2021 року о 18.00 відбудеться чергове засідання Батьківської ради міста Краматорська. Засідання буде проходити в форматі ZOOM конференції. Вхід за посиланням https://us02web.zoom.us/j/4934074954 Проект порядку денного засідання: Про план капітальних... До обговорення
1 ... 509 510 511 512 513 ... 584