Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
24 Травня 2021

20 та 22 квітня відбулися Публічні консультації щодо закупівлі інновацій за участі представників Верховної Ради України, експертного середовища, громадського сектору та інших зацікавлених осіб. 

24 Травня 2021

Публічні консультації (ПК) — двосторонній процес спілкування між владою та громадськістю. Мета таких заходів полягає у включенні громадян до обговорення державної політики, яка безпосередньо вплине на їхнє життя.

24 Червня 2021

Протягом грудня 2020 року тривали публічні консультації щодо розробки закону “Про політичні партії”. Вони були організовані та проведені робочою групою Верховної Ради України в партнерстві з Всеукраїнською ініціативою “Активна Громада” та Центром політико-правових реформ за сприяння Національного демократичного інституту й Міжнародної фундації виборчих систем (IFES) та завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Брита

8 Вересня 2021
Галушка Катерина, менеджерка з комунікацій
"Публічні консультації дозволяють зацікавленим громадянам висловити свою думку, подискутувати з нами, дізнатися щось нове про процеси реформування. І це корисно як для управлінців, як для прийняття рішень, так і для громади, і для спільноти. Цей зворотній зв'язок, який виникає під час публічних консультацій - дуже важливий" - Любомира Мандзій, заступниця Міністра освіти та науки України.

1 2