Вітаємо на порталі Активної Громади! Увага, портал працює у тестовому режимі. Повідомляйте нам про помилку на сайті. Детальніше
20 Грудня 2023

Національний дебатний турнір з політичних реформ, організований командою ВГО Інститут “Республіка”, ВІ “Активна Громада”, став чудовою можливістю для студентів та школярів з різних регіонів України продемонструвати свої навички в обговоренні політичних питань та пропонуванні реформ. Учасники проявили свої вміння у глибокому аналізі суспільних проблем, акцентом при цьому став конструктивний діалог й аргументація поглядів. 

5 Березня 2022

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну росіяни бомбардують друге за величиною українське місто — Харків. Певно, російська влада розраховувала на швидке підкорення міста, близького до кордону рф. Утім, харків’яни довели, що Харків ніколи не буде російським містом. Ми розповімо про супротив Харкова зі свідчень Андрія, члена Штабу оборони Харкова, активіста “Активної Громади”, який продовжує захищати місто від російських загарбників.

Теги: війна
4 Березня 2022

Вночі 4 березня російські війська відкрили вогонь в районі найбільшої в Європі АЕС та тимчасово взяли її під контроль. Яка ситуація наразі - розповідаємо в матеріалі.

Теги: війна
3 Березня 2022

Operational information from the regions of the Active Community network (03.03.2022)

Теги: війна
3 Березня 2022

The 5th day of the Russian invasion continues. Russian troops mercilessly shell Ukrainian cities, villages, and infrastructure objects, launch rockets and fires from multiple rocket launchers (“Grad”) on residential and shoot civilians and even children! While addressing the nation, the President of Ukraine, Volodymyr Zelenskyy, informed that 16 children died and 45 were injured by massive Russian shelling during the Russian invasion in just four days. 

Теги: війна
1 2 3 ... 9